Навигация по БМЦК

НПК   – Навігації по коду: БМЦК Буква маркер цифровий код 

  1. Буква та цифра це є статичний код закодованої інформації: a1q0Держави планети Земля,  b168 – Держава Україна; с26, с8, …. – Регіональна одиниця: м. Київ, Запорізька обл., j0 – Суб’єкти , ….., і.т.д.

Рядок з букв та цифр це є статичний код закодованої інформація 2-ого рівня: Приклад для звернення zвайb168q0p0, (, Св та  x – у прикладі не наводяться). 

Синтаксис  коду БМЦК, ознака букв та цифр їх сполуки у букво-цифровому ряді – будуть наводиться в процесі їх практичного використання. У зв’язку з кодуванням великих складних  технічних та соціальних систем в процесі практичного застосування, будуть проводиться корректировки

Статичний код 2-ого рівня

a1b168c26f8g35h40бi4j1z050712-z250821c26b186q3p16c26q1p1z250821q3p16z060921q3p1q2p1q1p1a1q1p1-p0

Звернення, Встановлені обов’язки – z, Відповіді, Виконання обов’язків – y, Висновки відповідності до визначених обов’язків  –  x

Інфрмація щодо Z.Y.X

Звернення до структур держави встановлено у 4 рівня,  здійснюються через е-пошту суб’єктів, Формат файлів pdf для z та y. .

Перший рівень: z та y до профільних структур та місцевої влади – самоврядування та  державної влади.  Період часу на розгляд: min – тиждень, max – один місяць.

Другий рівень: z та y до центральних профільних структур та регіональних структур самоврядування та державної влади. Період часу на розгляд:: min – тиждень, max – два тижні.

Третій рівень: z та y до керівників держави – КМУ, Президента, Верховної Ради. Період часу на розгляд, max – тиждень.

Судова влада Держави: Порядок, період часу на z та y встановлено Процесуальним Кодексом.

Міжнародний рівень: ООН, Інші міжнародні структури, про припинення порушення прав людини в Державі, час на розгляд не нормується, звернення розглядається в розумному цивілізованому часі.

Час на звернення суб’єктів прав якого порушуються в Державі строки давності не обмежені, право на звернення не мають строків давності.  

  1. Букви та цифри функціонального коду закодованої інформації 3-ого рівня та динамічного коду закодованої інформації 4-ого рівня не наводяться, як і їх рядки, це робиться у зв’язку з  патентуванням БМЦК.

Інформація у скороченому вигляді наводиться с метою поетапного практичного опробування БМЦК починаючи з статичного кодування та наглядного показу ефекту від його кожного етапу застосування.

0

Автор публикации

не в сети 4 недели

admin.chaesv

0
Комментарии: 0Публикации: 49Регистрация: 20-07-2022

Добавить комментарий